22 juni 2024 Welkom bij Breien en Haken at Home!

Over Ons

Ik zal me even voorstellen; ik ben Esther van der Wal. Ik ben de oprichter van Breien en Haken at Home. Ik heb Haken@Home opgericht in maart 2019 vanuit een passie voor haken. Maar omdat ik ook enorm van breien houd is dit in 2022 uitgebreid naar Breien en haken at Home.

Ik haakte en breide al toen ik nog een klein meisje was. Ik haakte (en breide) jurkjes voor mijn barbiepoppen. Later werden dat ook volwassen truien. Toen ik eenmaal getrouwd was haakte ik filet gordijntjes voor overal in huis. Zelfs de zakjes voor de snookertafel voor de snookerballen haakte ik!

Nu, bijna 51 jaar, haak ik nog steeds met heel veel passie en plezier. In 2018 ontdekte ik het haken van knuffels. Althans, ik ontdekte hoe leuk ik dat vond! Nu hebben wij geen (klein)kinderen en vond ik het zo zonde om met al die leuke en lieve knuffeltjes te blijven zitten. Ik richtte daarom de webwinkel Knuffies.com op. Gelukkig werd dat een succes en zijn er al heel wat lieve kleine kindjes die hun lievelingsknuffel bij Knuffies.com vandaan hebben.

In 2019 startte ik ook met home accessoires haken zoals mandjes, kussens en pannenlappen. De eerste keer dat ik een foto van deze pannenlappen op Facebook plaatste kreeg ik zoveel reacties dat ik besloot ook hiermee verder te gaan en zie daar Haken@Home was geboren!