Nieuw Garen: Merino Pure van Gründl

Breien en Haken at Home is een samenwerking aangegaan met het Duitse Gründl. We zullen een aantal prachtige garens toevoegen en Merino Pure is daar de eerste van.

Merino Pure is een pure, fijn gesponnen wol. Het is een natuurproduct en een fantastisch garen voor allerlei hoogwaardige brei- en haakprojecten.

Merino Pure is onderhoudsvriendelijk door de superwash-behandeling. Het is knuffelzacht en heeft zeer goede draagomstandigheden en temperatuurregeling.

Het is gesponnen uit 12 draden met behulp van een dubbel twistproces dat de individuele vezels uitzonderlijk goed in het garen bindt.

Kleding gehaakt of gebreid van Merino Pure pluist minder snel en gaat langer mee.

Merino Pure van Gründl is verkrijgbaar in een groot scala aan modieuze kleuren

Merino Pure is veelzijdig te gebruiken of het nu gaat om kabels, kantwerk, Fair Isle of eenvoudige kleurencombinaties in strepen, het glijdt gemakkelijk over de naalden, bijna alsof het zichzelf breit.

Het is ook perfect voor baby’s en kleine kinderen, voor hoogwaardige truien, jassen, vesten enz. Maar ook voor knuffelzachte accessoires als sjaals en mutsen die je warm moeten houden maar niet mogen kriebelen!

Dit garen is OEKO-TEX gecertificeerd.

Shop hier alle mooie kleurtjes!