Lieve olifantjes

Zijn ze niet hartstikke schattig deze twee olifantjes? Staan hartstikke leuk als decoratie in bijvoorbeeld een kinderkamer. Maar er kan ook mee geknuffeld worden! Ook een erg origineel cadeau voor een pas getrouwd stel.

De olifanten slurfjes zitten aan elkaar vast zodat ze goed blijven staan.

De olifantjes zijn gemaakt van 100% organisch Egyptisch Baby Cotton. Van alle soorten katoen, behoort de Egyptische katoen echt tot de bovenste klasse. Het is beroemd om z’n extra goede slijtvastheid, zacht en met een fantastische houdbaarheid. De lange exclusieve katoenvezels zijn extra luxueus, en worden wereldwijd gebruikt voor de mooiste producten.

Baby Cotton is natuurlijk GOTS gecertificeerd (Nr. 2017-057), waardoor u er zeker van kunt zijn dat het garen gemaakt is met de juiste aandacht en respect voor milieu en mens – geheel zonder gebruik van chemische pesticiden en kunstmest.

Meer info/bestellen? Klik dan hier!!