Storm Cowl Kit

Ik kon het natuurlijk niet laten! Ik heb zaterdag de rondbreinaalden gepakt en het breipakket van Scheepjes dat we nieuw in de winkel hebben. Mijn rondbrei skills konden nog wel wat oefening gebruiken en daar was dit de perfecte kit voor! Ik koos voor de beige kit. Beige past mooi overal bij.

Het breide echt heerlijk weg. In een weekendje heb ik deze heerlijke warme cowl gebreid. En ik ben er blij mee! Hij zit zó lekker warm! De Alpaca wol in het garen zorgt voor heerlijke warmte.

Wel heb ik nu wat last van mijn armen en handen door de dikke naalden. Daar heb ik wel vaker last van hoor met breien maar nu maar weer even rustig aan met die handen. Ze moeten nog meer maken 🙂 Ik heb namelijk nog zóveel ideetjes voor de komende winter!

Ben je ook enthousiast geworden na het zien van mijn foto’s? Klik dan hier om de Scheepjes Storm Cowl Kit ook te bestellen!