NIEUW: Hobbii Metallico Fine Garen

Metallico Fine is een bijzonder fijn garen en steelt echt de show met zijn mooie, glanzende band en elegante satijnachtige look. Het garen bevat een kern van polyamide, omringd door een fluffy, licht geborstelde mix van merinowol en acryl.

Metallico Fine is de dunnere variant van de Hobbii Metallico, en de dunne draad biedt een wereld aan creatieve mogelijkheden. Het kan uiteraard alleen worden gebruikt voor fijne, delicate brei- of haakprojecten, maar stel je ook eens voor hoe perfect het kan zijn in combinatie met ander garen! Denk er eens aan om het samen te breien of haken met een flinterdunne draad Kid Silk, Diablo of Alpaca Blaze. De keuze is reuze, en de te maken kleurencombinaties zijn eindeloos, wanneer je een beetje extra zachtheid en kleur wil toevoegen aan de glanzende basis die Metallico biedt.

Metallico Fine kriebelt niet, en de prachtige mix geeft een exclusieve look aan anders eenvoudige truien en accessoires. Gebruik het ook eens voor een elegant randje aan je gebreide kledingstuk, of combineer verschillende kleuren voor een mooi streepje. Het glanzende garen verheft elk eenvoudig ontwerp tot iets heel speciaals.

Het garen is ook ideaal mocht je willen experimenteren met meerdere draden Metallico en Metallico Fine samen op een dikke naald. Het garen behoudt zijn lichtheid, en de kleuren zijn – met voorbehoud van variatie tussen verschillende lotnummers – identiek in de verschillende diktes. Door meer draden samen te gebruiken kan je eenvoudig de stekenverhouding aanpassen, zodat het overeenkomt met de stekenverhouding van je lievelingspatroon.Het garen is OEKO-TEX® gecertificeerd (nr. 1976-294).

Bestel de prachtige kleuren hier!!