NIEUW: Farmer’s Yarn 8/4 Limited Edition

Farmer’s Yarn Limited Edition is een heerlijke serie katoenen garen in vrolijke kleuren. De katoenvezels zijn van hoge kwaliteit, en daarom heeft het garen een optimale combinatie van zachtheid en duurzaamheid.

Het garen is dikte 8/4, wat een looplengte geeft van 170 meter per 50 gram. Dit is de meest gewone dikte voor katoen, dus je vindt heel veel patronen voor dit garen.

Katoen 8/4 wordt vaak gebruikt voor knuffels, want het garen heeft een natuurlijke vastheid, dit maakt het fantastisch voor gehaakte projecten. Deze vastheid zorgt ervoor dat de projecten hun vorm behouden en lang mooi blijven.

Farmer’s Yarn Limited Edition is ook fantastisch voor zomertopjes, of andere zomerkleding. Katoen is niet specifiek warmend, en bovendien heeft het de eigenschap om overtollige warmte weg te leiden van het lichaam.

Als laatste, maar zeker niet als minste, is katoen ook perfect voor gebreide en gehaakte vaatdoeken. Katoenvezels kunnen goed vocht opnemen, en kunnen op hoge temperatuur worden gewassen, zodat bacteriën niet overleven.

Laat je fantasie de vrije loop en ga je volgende projecten maar bedenken!

Klik hier voor alle 19 kleurtjes!!