NIEUW: Sultan Pastello Cakegaren!

Houd je van mooie pastelkleuren, dan vind je  Sultan Pastello vast geweldig! De kleuren komen allemaal uit het mooie lichte spectrum. Elke bol heeft een bijna magische kleurwissel, die plaatsvindt over de gehele looplengte van 800 meter.

Sultan bestaat uit 100% zuivere, hoogwaardige katoen, dus het garen is ongelooflijk zacht, ook na het wassen. Het garen bestaat uit vier draden wat het het extra luchtig maakt. Gehaakte en gebreide projecten zijn super zacht en vallen mooi. Gebruik Sultan pastello voor sjaals, omslagdoeken, een mooie trui, plaids… alles wat je het mooie effect van het langzame kleurverloop mee wilt geven.

Uit 1 bol  Sultan zou je een sjaal of omslagdoek moeten kunnen maken. Het garen regelt het kleurverloop voor je, en je kiest zelf, of het garen van licht naar donker loopt of omgekeerd, gewoon door de bol van buiten of van binnen te beginnen.

Bekijk de mooie kleuren snel hier!