Knuffel Hertje Blauw

Dit hertje is in blauwtinten gemaakt. Het hertje is gemaakt van 100% organisch Egyptisch Baby Cotton. Van alle soorten katoen, behoort de Egyptische katoen echt tot de bovenste klasse. Het is beroemd om z’n extra goede slijtvastheid, zacht en met een fantastische houdbaarheid. De lange exclusieve katoenvezels zijn extra luxueus, en worden wereldwijd gebruikt voor de mooiste producten.

Baby Cotton is GOTS gecertificeerd (Nr. 2017-057), waardoor u er zeker van kunt zijn dat het garen gemaakt is met de juiste aandacht en respect voor milieu en mens – geheel zonder gebruik van chemische pesticiden en kunstmest.

Het hertje is machinewasbaar tot 40°C mocht het vies geworden zijn.

Het hertje is ongeveer 22cm hoog en 13cm lang.

Het hertje kan zelfstandig staan dus is ideaal ter decoratie van de babykamer maar ook uitermate geschikt om mee te knuffelen!

Meer informatie en/of bestellen? Klik dan hier!!