Nieuw patroon: Stoere Baby Gympies

Zijn ze niet super stoer deze leuke babysloffen? Helemaal handgemaakt… eh handgehaakt.

Ik vond het patroon voor deze gympies op Etsy. Een Amerikaans patroon en dát heb ik geweten. De benaming van de steken in het Amerikaans is net weer even anders als die in het Engels. Dus ik heb wel een paar keer overnieuw moeten beginnen.

Ik had nog even gezocht of ik dit specifieke patroon ook in het Nederlands kon downloaden maar helaas. Tijdens het haken bedacht ik me dus ineens dat ik de maakster wel eens om toestemming kon vragen om het te vertalen.

Al vrij snel kreeg ik antwoord dat ze hier mee akkoord was, onder bepaalde voorwaarden. Aan die voorwaarden heb ik voldaan en vanaf nú is het te downloaden in onze webwinkel.

Ze zijn zó leuk om te maken, eh.. haken!

Wil je deze rode gympies bestellen, ook dat kan, hier!